Foto's Details

* 3 excursies voor de prijs van 1!  * Nederlandse Gidsen  * Geen Massatoerisme


Catalina Snorkel Tour: Catalina Island, Casa de Campo & Rio Chavon

De zee, de rivier en de jungle op een dag - Bayahibe en Punta Cana!!

Catalina - the sea and the jungle on the catalina and rio chavon excursion

Deze excursie is beschikbaar voor gasten uit alle Punta Cana, Bayahibe, Dominicus and La Romana hotels en resorts. De Catalina, Chavon & Tanama tour is een volle dag excursion naar Catalina Island en de Rio Chavon. Als je op zoek bent naar een excursie met prachtige koraalriffen en zonder drukke stranden, dan is dit de excursie voor jou. Tijdens de excursie nemen we je mee naar een van de mooiste koraalriffen in de Dominicaanse Republiek en bezoeken we het onbewoonde eiland Catalina.

Alle hoogtepunten op één dag!

Vroeg in de ochtend vertrekken we naar Catalina Island waar je kunt snorkelen bij de beroemde Catalina Wall. Na het bereiken van het prachtige Playa Grande kunt je heerlijk ontspannen of snorkelen bij het 'aquarium'. Op het strand wordt een uitgebreid lunchbuffet geserveerd. We gluren naar de rijken langs de kust van Casa de Campo en we varen door de adembenemende kloof van de Chavon-rivier.

De perfecte familietour

Deze allesomvattende tour is ideaal voor kinderen en biedt grote waarde als familie-excursie (geen 'booze-cruise'). SeavisTours biedt een volgepakte, leuke dag met de nadruk op ecologie en het behoud van de natuur.


arrow

Het Verloop:

(Klik op een image om deze te vergroten)

Natuur, het eiland en het 'expeditie'-gevoel zijn belangrijk voor ons. Kwaliteit en persoonlijke verzorging zijn gegarandeerd. Alle rondleidingen worden geleid door een Nederlandssprekende en deskundige gids en het maximale aantal deelnemers is beperkt tot 26 per groep.
Deze excursie is ideaal voor een complete natuurervaring in de Dominicaanse Republiek.
In de ochtend ontmoeten we elkaar op ons kantoor direct aan het strand, vanwaar we onze excursie beginnen. Na een korte wandeling van 5 minuten langs het strand gaan we aan boord van onze motorcatamaran en begint het avontuur. De reis begint in Bayahibe en na een boottocht van 30 minuten komen we aan op Catalina Island.

Catalina Island: snorkelparadijs en geweldig strand

De weg naar onze eerste snorkelstop "The Wall" duurt ongeveer 30 minuten en als we geluk hebben, kunnen we dolfijnen zien. Tijdens de reis zal onze gids je iets vertellen over het eiland Catalina en zijn oorsprong. Zodra onze boot veilig is vastgemaakt, kan het snorkelavontuur beginnen. Onze gids is altijd bij je in het water en begeleidt onervaren snorkelaars. Hier zie je een verscheidenheid aan verschillende vissen en koralen.

Playa Grande...

Nu gaan we verder richting “Playa Grande” van Catalina, we zullen hier aanleggen bij de pier en je kunt een plekje zoeken in de schaduw of in de zon. Na een verfrissende duik gaan we richting de kliffen van Catalina op zoek naar roggen en zeesterren.

Na deze inspanning kunt je genieten van een traditionele Dominicaanse lunchbuffet met gegrilde kip, varkenskarbonades en een selectie van salades, aardappelen, rijst, pasta en fruit. Verken het strand, zwem in de Caribische Zee of blader door de kleine ambachtelijke souvenirwinkels. Voor avonturiers die geïnteresseerd zijn in de natuur, is er een korte wandeling boven de kliffen.

Zie hoe de rijkste mensen ter wereld hun vakantie vieren..

Vervolgens gaan we weer naar het vaste land. We passeren La Romana en in het seizoen zullen de La Romana Cruise-Port bezoeken. Enorme cruiseschepen gaan hier voor anker. Na de haven gaan we naar Casa de Campo , hier zien we het bijzondere 'Marina-leven'. Soms is het leuk om te gluren bij de rijken. Wij tonen je de 'vakantiehuisjes' van Madonna, Shakirra en Michael Jackson, misschien lopen we Vin Diesel tegen het lijf .....

Met de boot de stroom van de Chavon op..

Even voorbij Casa de Campo gaan we stroomopwaarts de Rio Chavon op. Nu zijn we weer in een natuurlijke omgeving. De mooie kloof heeft een jungle vegetatie en als we geluk hebben zien we hoog boven ons gieren cirkelen. De kloof is gebruikt als de filmset voor de films "Apocalypse Now", "Anaconda" en "Rambo3".

Rond 16:00 uur gaan we terug naar Bayahibe. Op de terugweg is het tijd voor wat animatie. Onze medewerkers zullen de Bachata en de Merengue demonstreren en of je wilt, je kunt je bij hen voegen.... 40 minuten later zijn we terug in de haven van Bayahibe en staan de bussen klaar voor de transfer terug naar uw resort of naar de cruisehaven.


Boek deze 3-in-1 excursie direct online en spaar 40%!*

Als u vragen heeft of als u wilt reserveren,
stuur ons dan een email:
of bel even: + (1) 829 714 4947.


Bezoekers van deze page kijken ook naar de Saona Crusoe VIP en de Jungle Eco Tour.

* tov vergelijkbaar aanbod in hotel


Tour Agent voor excursies vanuit Punta Cana, Bayahibe en de cruise port in La Romana.

Post Adres: 4 EladiaBayahibe-DominicusAltagracia23000Dominican Republic
Tel: +(1) 829 714 4947

arrow

Catalina Snorkel Tour details:

Testimonial

"We hebben de Riverday en Saona Island gedaan en mijn dochter heeft ook de Catalina Snorkel Tour gedaan. Alle 3 waren fantastisch! Nederlandse gidsen Ingrid en Marion en allemaal heel persoonlijk met een niet te grote groep. Prachtige dingen gezien, echt waar voor je geld. Dus, ben je in de buurt, zeker doen, het is fantastisch!"

Miranda V

Meer Customer Feedback

Prijzen:

Alle zones:
Volw. 12 jr en ouder:us$105
Kind 2-11 jr:us$65
Infant 0-1 jr:Gratis*

*Indien uw baby een plaats nodig heeft op de boot en in de bus, gelieve de baby boeken als een kind. Alle baby's worden op de schoot van hun ouder geplaatst.


Punta Cana transfer: $25
Juan Dolio transfer: $25
Dominicus transfer: incl.
Bayahibe transfer: incl.

Incl. alle drankjes**, snacks, park entree, snorkeluitrusting, gids
** suikervrije Coke op aanvraag

We hebben minimaal 12 mensen nodig om de excursie te laten doorgaan.

Duur: 9 uurVoorgestelde Dagindeling:

07:00:Punta Cana pick up
08:20:Dominicus pick up
08:30:Aankomst Bayahibe
08:45:Snorkeluitrusting ontvangen
09:15:Vertrek naar Catalina Wall
09:45:Catalina Wall Snorkelen
10:30:Playa Grande
10:45:Snorkel bij het strand of ontspan
13:00:Lunch
14:00:Begeleide natuurwandeling
14:30:Boottocht naar Casa de Campo
15:30:Chavon-riviercruise
16:00:Boottocht terug
17:00:Transfer naar hotel


Meenemen:

- zonnecreme
- zwemspullen
- handdoek
- strandslippers
- snorkeluitrusting*
- wat kleingeld
- camera

* wij hebben snorkeluitrusting beschikbaar, maar als je zelf een set hebt neem deze dan aub mee


Niet geschikt voor:

- zwangere vrouwen
- mensen met rugklachten

Geen uitzonderingen: Tijdens de terugvaart van Catalina Island hebben we soms hoge golven!!


Betalingen:

- geen aanbetaling
- volledige betaling bij aankomst in Bayahibe
- US$, Euro, Pesos
- geen credit cards!!
- geen problemen :)


Meer Info & Reserveringen:

Voor meer informatie of reserveringen kun je het veilige formulier gebruiken, klik op de button hieronder:

Nu Boeken!


Note:
Het verloop van de excursie en de geleverde diensten kunnen afwijken van hetgeen beschreven op deze page agv de actuele weersomstandigheden en beschikbaarheid van goederen.