• Sinds 1999: 100.000+ gasten
 • No 1 op Tripadvisor
 • Nederlands Familie Bedrijf
 • Gelicenseerd & Verzekerd
 • Een (h)eerlijk Avontuur:
 • Kleinschalig - Geen Massa
 • Natuur - Authentieke Kultuur
 • Gidsen met kennis & passie!
 • We garanderen:
 • Directe reactie op aanvragen
 • Persoonlijk advies

 • ps: we houden van drop en stroopwafels!

Reviews SeavisTours:

Follow Us:

Nieuws Details

* Nederlands   * 40% goedkoper   * Boek Nu, Betaal Later   * Geen Credit Card Nodig   * Gratis afzeggen

Wil je je Caribbean Dream beleven?

Ontdek onze onvergetelijke avonturen naar vergeten droomlocaties!

SeavisTours Eco Excursies: Kleinschalig - Persoonlijk - Afgelegen

SeavisTours is een onafhankelijke Nederlandse touroperator. Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in eco excursies vanuit Bayahibe en Punta Cana. Onze passie voor avontuur en mooie natuur komt terug in de excursies die we aanbieden. Kleine groepen, afgelegen stranden en unieke plekken -weg van het massatoerisme- met veel aandacht voor de natuur en de oorspronkelijke cultuur.

Jij geniet de dag... wij doen de rest

Wij bieden alleen excursies aan die we zelf uitvoeren. Hiermee nemen we de volledige verantwoording en kunnen we een hoge kwaliteit handhaven. En onze gasten waarderen dit. We zijn door Tripadvisor uitgeroepen tot het beste excursiebedrijf in de DR. Check de meer dan 3000 onafhankelijke reviews op Tripadvisor.nl en Facebook.

Persoonijke Aandacht Gegarandeerd

We houden onze groepen klein zodat we veel persoonlijke aandacht kunnen garanderen. Alle excursies worden begeleid door onze Nederlandse gidsen. En de informatie op deze website is correct, volledig en eerlijk. We willen dat je een geinformeerde beslissing neemt.


arrow

Zes Redenen om de Saona Crusoe VIP Excursie te boeken!

(hover over de foto's om te vergroten):

Saona Eiland Excursies:

Onze meest populaire excursie is de Saona Crusoe VIP: een tocht per motorboot naar afgelegen plekken op Saona Island. Deze excursie is door TripAdvisor en HolidayCheck gekozen tot de beste excursie naar Saona. Prachtige omgeving, leuke gidsen, relaxed, dorpje, mooie stranden, weg van de massa. Check het menu boven aan deze pagina voor alle opties.

Land en Jungle Excursies:

En we vergeten ook het landgedeelte niet. Voor de natuurliefhebbers en ecotouristen hebben we een echte Jungle Tour: de Jungle Eco Tour, een hike door de jungle van het National Park Del Este, met een zwemsessie diep in de grot van Chico. Een geweldige vlotvaart door de ruige kloof van de Chavon Rivier, kanovaren (optioneel), een uitleg en demonstratie van cacao, koffie en suikerriet (e andere locale gewassen) en een ontmoeting met de inheemse dieren.


arrow

Korting op Excursie combinaties:

Veel mensen combineren een zee-excursie met een landexcursie. De meest gewilde combi is de Saona Crusoe VIP - Jungle Eco Tour. Een dag naar het droomeiland Saona: strand, snorkelen en zee en een dag in het regenwoud van het National Park Del Este en op en langs de Chavon rivier.... Je krijgt zo een compleet beeld van de DR. Indien je twee of meer excursies boekt, krijg je bovendien een korting van maar liefst 20%* op de tweede excursie!

* Geen dubbele kortingen op een excursie mogelijk en indien de eerste excursie reeds een korting heeft wordt het totale discount verrekend.

Spectaculaire Kleuren
colors national park bayahibe

Punta Cana Excursies:

De meeste Nederlanders en Belgen verblijven in Punta Cana en Bavaro. Check onze Punta Cana Excursies. Wij verzorgen de transfers van uw hotel naar Bayahibe en terug in voorkomende gevallen.

Een echte Dominicaanse ervaring met gekwalificeerde gidsen:

Onze excursies zijn geen verkapte verkooptrips voor lokale producten, zoals zoveel excursies in dit land ... Wij proberen om je de echte Dominicaanse Republiek te laten ervaren. We vermijden de drukte en gaan met kleine groepen. Al onze excursies worden begeleid door een deskundige gids en natuurlijk spreken we Nederlands. En al even natuurlijk: we hebben een officiele licentie en zijn goed verzekerd.

Bespaar met Online boekingen:

Vroeger was het mogelijk om een aantal van onze excursies bij de TUI representanten boeken. Nu echter niet meer. Het prijsverschil van us$40 per persoon was niet meer te verantwoorden. Dus kun je alleen nog via deze website boeken, voor de online prijs die us$40 goedkoper is dan via TUI voor een vergelijkbare tour.


arrow

Voor meer Info en reserveringen:

Als u vragen heeft of als u wilt reserveren, gebruik dan het veilige info-formulier, stuur ons een email: of bel even: + (1) 829 714 4947.

SeavisTours voor alle Punta Cana Excursies and Saona Eiland Excursies:

Tour Agent voor excursies vanuit Punta Cana, Bayahibe en de cruise port in La Romana.

Post Adres: 4 EladiaBayahibe-DominicusAltagracia23000Dominican Republic
Tel: +(1) 829 714 4947

no 1 tripadvisor
best Tour Operator in the DR

Click below to see why we are ranked no 1 on TripAdvisor.com

Gebaseerd op 3,600+ reviews

"We hebben echt 2 super leuke dagen gehad met jullie. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De informatie die de gidsen vertellen sprak ons aan en ze weten ons te boeien. Heel bedankt!!"
Danielle Z

Meer Customer Feedback

arrow

Up-To-Date Beschikbaarheid:

Opmerking: stuur een aanvraag in, zelfs als de datum vol of niet aanwezig is; we openen vaak een nieuwe excursie!