• Sinds 1999: 100.000+ gasten
 • No 1 op Tripadvisor
 • Nederlands Familie Bedrijf
 • Gelicenseerd & Verzekerd
 • Een (h)eerlijk Avontuur:
 • Kleinschalig - Geen Massa
 • Natuur - Authentieke Kultuur
 • Gidsen met kennis & passie!
 • We garanderen:
 • Directe reactie op aanvragen
 • Persoonlijk advies

Contact Ingrid:

+1 829 714 4947
 • ps: we houden van drop en stroopwafels!

Reviews SeavisTours:

Follow Us:

Also Check:

hurricane-icon newsroom-icon

Nieuws Details

* Nederlands   * 40% goedkoper   * Boek Nu, Betaal Later   * Geen Credit Card Nodig   * Gratis afzeggen


Saona Eiland Excursies, Bayahibe und Punta Cana Excursies

Realiseer je Caribbean Dream: onvergetelijke avonturen naar vergeten droomlocaties!
Kleinschalig - Persoonlijk - Afgelegen


SeavisTours is een onafhankelijke touroperator onder Nederlands management. Wij zijn gespecialiseerd in excursies vanuit Bayahibe en Punta Cana in de Dominicaanse Republiek. We komen oorspronkelijk uit Nederland, hebben lang in Zuidelijk Afrika gewoond en zijn nu neergestreken op dit prachtige eiland. Onze passie voor avontuur en mooie natuur komt terug in de excursies die we aanbieden. Kleine groepen, afgelegen stranden en unieke plekken -weg van het massatoerisme- met veel aandacht voor de natuur en de oorspronkelijke cultuur.

Nr 1 Tour Operator in Tripadvisor

En onze gasten delen onze passie. We zijn de meest gereviewde excursie-operator in de DR en zowel door Tripadvisor als door Holidaycheck uitgeroepen tot het beste excursiebedrijf in Punta Cana / Bayahibe. Check de meer dan 2000 onafhankelijke reviews op Tripadvisor.nl en Facebook. Wij bieden alleen excursies aan die we zelf uitvoeren, geen wederverkoop van andermans excursies. Hiermee nemen we de volledige verantwoording en kunnen we een hoge kwaliteit handhaven.

Persoonijke Aandacht Gegarandeerd

We houden onze groepen klein zodat we veel persoonlijke aandacht kunnen garanderen. Alle excursies worden begeleid door onze Nederlandse gidsen. En de informatie op deze website is correct, volledig en eerlijk. We willen dat je een geinformeerde beslissing neemt.arrow

Zes Redenen om de Saona Crusoe VIP Excursie te boeken

(hover over de foto's)

Saona Eiland Excursies:

Onze meest populaire excursie is de Saona Crusoe VIP: een tocht per motorboot naar afgelegen plekken op Saona Island. Deze excursie is door TripAdvisor en HolidayCheck gekozen tot de beste excursie naar Saona. Een nieuwe excursie die we aanbieden is de Nature Complete Tour: deze excursie combineert de zee, de rivier en de jungle... Alles op een dag, dus 3 voor de prijs van 1. Check het menu boven aan deze pagina voor alle opties.

Land en Jungle Excursies:

En we vergeten ook het landgedeelte niet. Voor de natuurliefhebbers hebben we een echte Jungle Tour, met een hike door de jungle van het Parque Nacional del Este en een geweldige vlotvaart door de ruige kloof van de Chavon Rivier. Check de page.... Onze Tanama Jungle Ranch is echt iets bijzonders. We bieden een halfdaagse 'Wonders of Nature Tour' waar je oog in oog komt met het lokale natuurleven.... En de Tanama River Day is een ontspannende voldaagse excursie in, op en rond de Rio Chavon, gegarandeerd ver weg van het massatoerisme...


arrow

Korting op Excursie combinaties:

Veel mensen combineren een zee-excursie met een landexcursie. De meest gewilde combi is de Saona Crusoe VIP - Jungle Eco Tour. Kijk ook naar de Saona Crusoe VIP - Tanama River Day combi. Een dag naar het droomeiland: strand, snorkelen en zee en een dag in het Nationale Park of in de jungle: het (droge) regenwoud, de lokale dieren en de kleine dorpjes.... Je krijgt zo een compleet beeld van de DR. Indien je twee of meer excursies boekt, krijg je bovendien een korting van maar liefst 20%* op de tweede excursie!

* Geen dubbele kortingen op een excursie mogelijk en indien de eerste excursie reeds een korting heeft wordt het totale discount verrekend.

Spectaculaire Kleuren
colors national park bayahibe

Punta Cana Excursies:

De meeste Nederlanders en Belgen verblijven in Punta Cana en Bavaro. Check onze Punta Cana Excursies. Wij verzorgen de transfers van uw hotel naar Bayahibe en terug in voorkomende gevallen.

Een echte Dominicaanse ervaring met gekwalificeerde gidsen:

Onze excursies zijn geen verkapte verkooptrips voor lokale producten, zoals zoveel excursies in dit land ... Wij proberen om je de echte Dominicaanse Republiek te laten ervaren. We vermijden de drukte en gaan met kleine groepen. Al onze excursies worden begeleid door een deskundige gids en natuurlijk spreken we Nederlands. En al even natuurlijk: we hebben een officiele licentie en zijn goed verzekerd.

Bespaar met Online boekingen:

Tot voor kort was het mogelijk om een aantal van onze excursies bij de Arke representanten boeken. Nu echter niet meer. Het prijsverschil van us$40 per persoon was niet meer te verantwoorden. Dus kun je alleen nog via deze website boeken, voor de online prijs die us$40 goedkoper is dan via Arke (vanuit Punta Cana zijn de excursies us$120, inclusief de transfers).


arrow

Voor meer Info en reserveringen:

Als u vragen heeft of als u wilt reserveren, gebruik dan het veilige info-formulier, stuur ons een email: of bel even: + (1) 829 714 4947.

SeavisTours voor alle Punta Cana Excursies and Saona Eiland Excursies:

Tour Agent voor excursies vanuit Punta Cana, Bayahibe en de cruise port in La Romana.

Post Adres: 4 EladiaBayahibe-DominicusAltagracia23000Dominican Republic
Tel: +(1) 829 714 4947

no 1 tripadvisor
best Tour Operator in the DR

Click below to see why we are ranked no 1 on TripAdvisor.com

Gebaseerd op 2,000+ reviews

"We hebben echt 2 super leuke dagen gehad met jullie. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De informatie die de gidsen vertellen sprak ons aan en ze weten ons te boeien. Heel bedankt!!"
Danielle Z

Meer Customer Feedback

arrow

Check Onze Top Excursies:


saona vip tour
saona vip tour large
Saona Crusoe VIP:

 

Als u op zoek bent naar "die andere" excursie zonder de overvolle stranden, dan is de Saona Crusoe VIP iets voor u. Wij nemen u mee naar bezienswaardigheden, ver van de duizenden toeristen die de catamaran-stranden bevolken. Het gaat allemaal om de natuur en het eiland- en het "expeditiegevoel": een echt avontuur en een eerste klas ecotour. ....

* Gehele Dag
* Speedboot Excursie
* Kleine Groep
* Mangroves
* Mano Juan Village Tour
* Sea Turtle Sanctuary
* Canto de la Playa Snorkelen

Meer...
Catamaran Bayahibe
Nature Complete Tour
Nature Complete Tour:

 

Deze voldaagse excursie combineert de zee en de jungle. Een bezoek aan Catalina Island wordt gevolgd door een rivier cruise op de Rio Chavon en een bezoek aan de Tanama Jungle Ranch. 3 in 1! Check deze excursie... Nederlandstalige begeleiding......

* Gehele Dag
* Snorkelen / Strand Catalina Island
* Rio chavon Cruise
* Tanama Jungle Ranch
* Wonders of Nature Tour

Meer...
Jungle Eco Tour
Jungle Eco Tour large
Jungle Eco Tour:

 

Met deze excursie kun je de verschillende delen van het Nationale Park del Este beleven: de fauna en flora van de tropische jungle, de Chavon rivier en zwemmen in een ondergrondse rivier... heel bijzonder... Begeleid door ervaren gidsen en park rangers. Geen verkapte verkooptour, zoals zoveel "Safari's", maar een echte Jungle Tour.....

* Gehele Dag
* Jungle Hike
* River Chavon Cruise
* Jungle Farm
* Campo Padre Nuestro
* Locaal Juwelen Project
* Slangen & Tarantulas

Meer...
Tanama River Day
Tanama River Day
Tanama River Day:

 

Dit is een voldaagse excursie op, in en rond de rivier Chavon, de Wonders of Nature tour met de geweldige cruise door de kloof van de Chavon is inbegrepen....

* Volle dag
* Chavon River Cruise
* Wonder of Nature Tour
* Santa Cruz de Gato
* Yuca Yena Farm
* Echte Eco Tour

Meer...
Whale Watching Punta Cana
Whale Watching Punta Cana large
Walvis tour:

 

Het observeren van walvissen in het wild is een opwindende ervaring. Wij bieden walvis bezichtigingstoeren aan: we sporen de dieren op en we kunnen ze van dichtbij observeren. We houden strikte richtlijnen aan tijdens onze observaties. Begeleid door Cisco en Kirsten, onze stergidsen....

* Gehele Dag
* Baai van Samana
* Kleine Groep
* Expeditie
* 100% score in 2014
* Prachtige rit door de bergen
* Het dorpje Miches

Meer...
(All Images: Tony Tosto)

Tip: Verblijf je in Punta Cana en wil je meerdere dagen duiken of op excursie in Bayahibe?

Check Villa Iguana in Bayahibe, het perfecte accommodatie alternatief in het kleine idylische vissersdorpje aan de zuidkust!

Je spaart de reistijd en de transferkosten waardoor het hotel eigenlijk voor niets is!