Nieuws Gidsen

Punta Cana, Bayahibe and Saona Excursies

Een korte introductie

Sinds 1999...

SeavisTours bestaat al sinds 1999, maar in 2008 hebben wij - Marion en Sander Tilanus - het bedrijf overgenomen. We komen oorspronkelijk uit Nederland, maar we hebben 12 jaar in Zuid-Afrika gewoond, waar we o.a. safari's georganiseerd hebben. Wij houden van avontuur en we houden van de natuur, van prachtige landschappen en authentieke plekken. Wij willen dit met u delen.

Inkomende Toeroperator

SeavisTours is een volledig gelicenseerde en verzekerde inkomende touroperator; wij vertegenwoordigen DR-ProTravel (Duitsland), Hostel Club en TiwaTravel (Nederland) in de DR. Wij bieden reisorganisaties het volledige scala van inkomende diensten: luchthaven transfers, hotel reserveringen, algemene gasten diensten en we bieden een volledige reeks van excursies. De meeste excursies worden geheel in eigen beheer uitgevoerd.

Gespecialiseerd in 'Andere Excursies'

Reeds vele jaren biedt Seavis excursies die afwijken van de reguliere tours. Onze bedoeling is aan degenen die de echte Dominicaanse Republiek willen ervaren, een alternatief te bieden voor het programma van de grote operators. We gaan met kleine groepen, niet meer dan 26 mensen en naar plekken waar de grote operators niet komen. Belangrijk voor ons is individualiteit, een leuke sfeer en de ervaring van de natuur en het Dominicaanse leven. Met onze excursies kunt u nog genieten van de eenzame stranden en authentieke plaatsen in het land.

Natuur en cultuur; pure excursies met Europese kwaliteit. Wij garanderen goede prijzen en wij doen ons best om uw 'expeditie' onvergetelijk te maken. Lees aub de reviews die anderen over ons schrijven (in tripadvisor.nl, Holidaycheck.de en zoover.nl).

Aandacht voor het ecosysteem en social verantwoordelijkheid

Al onze excursies zijn ontworpen om onze 'footprint' op de natuur te minimaliseren en om onze 'sociale footprint' te maximaliseren - in een positive in. We doen ieder jaar een "Environmental Impact Assessment" en implementeren de aanbevelingen daar waar mogelijk. Hoog in het vaandel staat onze sociale betrokkenheid met de lokale bevolking. Elke excursie is gekoppeld aan een bepaald sociaal of environmental project en een deel van onze omzet gaat naar deze projecten. Tijdens de excursies bezoeken we de projecten.

Als u vragen heeft of als u wilt reserveren, stuur ons dan een email: of bel even: + (1) 829 714 4947.


Fijne vakantie in de Dominicaanse Republiek toegewenst!.

Tour Agent voor excursies vanuit Punta Cana, Bayahibe en de cruise port in La Romana.

Post Adres: 4 EladiaBayahibe-DominicusAltagracia23000Dominican Republic
Tel: +(1) 829 714 4947

Zij maken het allemaal mogelijk:

Bemanning op de boten:

Jhonatan - Captain
Alex - Captain
Samuel - Marino
Rey - Marino
Pedro - Chef
Isaura - restaurant

Personeel - Kantoren Bayahibe & Dominicus:

Ingrid - Office
Jose - transport coordinator
Tony - Photographer
Francis - Photographer


Hover over de fotos voor info!

(All Images: © Tony Tosto)