Foto's Details

* Familie Trip  * Natuurliefhebber  * Inheemse Dieren  * Leerzaam  * Gegarandeerd geen andere Toeristen


Tanama Wonders of Nature Excursie - halve dag

Ontdek het regenwoud van de Dominicaanse Republiek

Deze excursie is beschikbaar voor gasten uit alle Punta Cana, Bayahibe, Dominicus and La Romana hotels en resorts. De Catalina, Chavon & Tanama tour is een volle dag excursion naar Catalina Island en naar onze Tanama Jungle Ranch op de oever van de Rio Chavon.

Op een steenworp van de cruise port en de resorts in Dominicus en Bayahibe

De halfdaagse 'Wonders Of Nature' tour is een populaire excursies voor natuurliefhebbers. Gasten van de Punta Cana en Bavaro resorts moeten rekening houden met meer reistijd ... de Tanama Ranch ligt ongeveer 35 minuten van Punta Cana Airport dichtbij Bayahibe (Zuidkust).

Geen Massatoerisme - Alleen in de Natuur

Je wordt opgepikt in het hotel of in de cruiseport en na een transfer -in moderne bussen met airco- bereiken we de 'represa', waar we aan boord gaan voor de 40 minuten durende cruise. Na aankomst op de Tanama Ranch ervaar je de 'Wonders of Nature' in de vlindertuinen, het kolibriepaviljoen, de rainforest trail en het reptielhuis. We hebben meerdere starttijden per dag.


arrow

Verloop:

(Klik op een image om deze te vergroten)

De kloof van de Chavon Rivier: Jungle begroeiing en vogelparadijs

De excursie begint met de pick up in het resort. Na een korte transfer bereiken we de Chavon Rivier waar we aan boord gaan van onze traditionele rivierboot. We varen stapvoets stroomopwaards door de kloof van de Chavon Rivier. De oevers zijn begroeid met tropisch oerwoud en je kunt genieten van de impossante panoramas. Drankjes en fruitsnacks worden geserveerd en de gids vertelt interessante feiten over de bezienswaardigheden. Na +- 40 minuten bereiken we de Tanama Ranch, deze is ideaal gelegen aan de oever van de rivier, omzoomd door hoge heuvels.

De grootste vlindertuin in het land

Na een welkomsdrankje kun je deelnemen aan de begeleide rondleiding over de ranch, we gaan door de vlindertuinen, bezoeken het kolibriepaviljoen, je kunt 'spelen' met de reptielen en we hebben een rainforest trail. Tijdens de rondleiding lichten we de 'Wonders of Nature' toe .... een uitgebreide tour waarbij de gids veel wetenswaardigheden vertelt. Onze vlindertuin is de grootste in het land. Onze gidsen leggen alles uit .... we kweken de vlinders zelf in de 'butterfly nursery' en je ervaart een van de wonderen der natuur: de levensloop van een vlinder, van dichtbij.

Zonder orkanen geen regenwoud (?)

De rainforest trail is uniek. Een korte trail (10 minuten) brengt je in het echte regenwoud en je ziet de verschillen tussen een Europees bos en het regenwoud. Grote bomen toornen boven het bladerdak uit, bromelias en orchideeen creeren een habitat voor de canopy dieren en lianen en 'stranglers' proberen hun weg te vinden door de jungle .... De gids vertelt interessante feiten over het leven in het regenwoud.

De reptielen en insecten - perfecte facebook foto's!

Vervolgens de reptielen en insecten.... Je kunt de meeste dieren aanraken hier: we hebben Rocho, onze oranje Boa Constrictor en 'Bill', de koele iguana... als je durft is er 'Greepy': de grumpie tarantula... Perfecte foto's... Neem je eigen camera mee, geen verplichte fotoshoots bij ons.

Relax en geniet van de rust (geen toeristen)

Na de begeleide tour kun je relaxen op de ranch. De dakterrassen geven een mooi uitzicht over de rivier en het omliggende oerwoud. En rondom het schaduwrijke centrale paviljoen zie je kooien met zeldzame lokale dieren en vogels. De papagaaien vliegen los en komen soms een snack halen aan de tafels... een perfecte en relaxte jungle atmosfeer.

Op de terugweg een beetje meer actie!

Na een verblijf van ongeveer 2 uur gaan we weer aan boord van de rivierboot. Nu gaat de muziek iets harder en de staf demonstreert de Bachata en Merengue. Als je wilt kun je meedoen. Natuurlijk kun je genieten van een cubra libre of een glaasje fris, terwijl we terugdrijven naar de 'represa'. Daar staan de taxis klaar voor de transfer terug naar het resort

Voor meer informatie over de Tanama Jungle Ranch en de excursies naar Tanama: Tanama Jungle Ranch.

 


Voor meer info en reserveringen, gebruik aub ons veilige formulier, stuur ons een email: of bel ons: +(1) 829 714 4947.

Go To Top

Tour Agent voor excursies vanuit Punta Cana, Bayahibe en de cruise port in La Romana.

Postal Address: 4 EladiaBayahibe-DominicusAltagracia23000Dominican Republic
Phone: +(1) 829 714 4947

arrow

"Wonders of Nature" details:


Prijzen:

Volw:us$49.00
Kind < 12 yr: us$25.00
Cruise Port transfer * : us$7.00
*Payable directly to the taxi company on your way back to the port.

Other transfers:
Punta Cana: $25.00
Juan Dolio: $25.00
Dom. /Bayahibe **: $6.00
** voeg toe aan tourprijs

alle drankjes**, fruit snacks, park fees, gidsen
** suikervrije Coke op aanvraag

* Om de transferkosten te dragen vanuit Punta Cana / Bavaro hebben we een minimum van 4 boekingen uit die zone nodig

Duur: 4 uur

Nu Boeken!


Testimonial

"Wij hebben de geweldige excursie Tanama Wonders of Nature gemaakt. Alles perfect geregeld. We hebben genoten van het van Rob en zijn team. Je krijgt veel voor een scherpe prijs. Alles via de mail vanaf het resort geregeld."

Heleen D

Meer Customer Feedback


Schema:


Resort gast boekingen:
Dag / Start tijd:
Op vrijdagen / 12:15h

Cruiseship boekingen:
Dag / Start tijd:
Op port dagen / 1 uur na aankomst


Dagindeling: (voorbeeld 08:30u tour)

08:00:Pick up resort / cruise port
08:20:Aankomst Chavon
08:30:Vertrek River Cruise
09:10:Aankomst Tanama
09:15:begeleide Tour
10:45:Relax op Tanama
11:00:Vertrek met de river boot
11:40:Aankomst represa
12:00:Terug in resort


Wat meenemen:

- zonnecreme
- kleingeld
- camera


Betalingen:

- geen aanbetaling
- volledige betaling op de rivierboot
- US$, Euro, Pesos
- geen credit cards!!
- geen problemen :)

Nu Boeken!


Note:
Het verloop van de excursie en de geleverde diensten kunnen afwijken van hetgeen beschreven op deze page agv de actuele weersomstandigheden en beschikbaarheid van goederen.