• Sinds 1999: Eco-Toeren
  • No 1 Tripadvisor
  • Nederlands Familie Bedrijf
  • Sociale Projecten


  • Geen Credit Card nodig!
  • Boek Nu, Betaal Later
  • Gemakkelijke voorwaarden

Contact Laura:

+1 829 714 4947

Reviews SeavisTours:

Follow Us:

Nieuws Details

Sinds 1999: 100.000+ tevreden klanten - No 1 Attractie op Tripadvisor - 100% Safety Record

Punta Cana Excursies & Tours

* Eco-Tours    * Geen Massa Toerisme    * Nederlandse Gidsen
* 40% goedkoper dan in het resort    * Boek Nu, Betaal Later
* Transfers vanuit alle resorts

Welke Punta Cana excursies zijn beschikbaar?

De excursies vermeld op deze page zijn beschikbaar voor gasten van de Punta Cana en Bavaro hotels. Het vertrekpunt van de meeste excursies is het visserdorpje Bayahibe, net zuid van Punta Cana. Voor gasten van de meeste resorts aan de Dominicaanse oostkust betekent dit een taxirit van +- 55 minuten tot 75 minuten (afhankelijk van de ligging van het hotel). Wij hebben een pick up (en wegbreng) service voor alle resorts in Punta Cana en Bavaro.

Excursies & Tours beschikbaar voor gasten uit Punta Cana / Bavaro:


Saona Crusoe VIP:


Onze meest geliefde tour (door Tripadvisor.com gekozen als de beste boottour in het gehele land). Deze bootexcursie combineert de geschiedenis, de natuur, cultuur en fun met de ongelofelijke natuurlijke schoonheid van de omgeving.

We nemen per dag slechts 26 mensen mee en we vermijden het massa toerisme. Voor meer informatie kijk op de Saona Crusoe VIP page.


Jungle Eco Tour:


Dit is een 'off the beaten path" tour voor gasten uit Punta Cana. Het National Park de Este bij Bayahibe is bekend vanwege de eilanden Saona, Catalina en Catalinita, maar het landgedeelte van het park is vrijwel onontdekt.

Deze excursie bevat een gemakkelijke hike door dicht, droog tropisch oerwoud, langs kalksteen formaties, in een sprookjeslandschap met vlinders en exotische vogels en met impossante grotten met ondergrondse rivieren. We zwemmen in een van de grotten!!

Gevolgd door een riviercruise door de ruige kloof van de Chavon Rivier. Deze vlotvaart op de rivier is een speciale belevenis.


Catalina Snorkel Tour:


Vroeg in de ochtend vertrekken we naar Catalina Island waar je kunt snorkelen bij de beroemde Catalina Wall. Na het bereiken van het prachtige Playa Grande kunt je heerlijk ontspannen of snorkelen bij het 'aquarium'. Op het strand wordt een uitgebreid lunchbuffet geserveerd. We gluren naar de rijken langs de kust van Casa de Campo en we varen door de adembenemende kloof van de Chavon-rivier.

Tip: Verblijf je in Punta Cana en wil je meerdere dagen duiken of op excursie in Bayahibe?

Check Villa Iguana in Bayahibe, het perfecte accommodatie alternatief in het kleine idylische vissersdorpje aan de zuidkust!

Je spaart de reistijd en de transferkosten waardoor het hotel eigenlijk voor niets is!

Hoe zijn de transfers vanuit je resort geregeld?

Wij hebben een pick up (en wegbreng) service voor alle resorts in Punta Cana en Bavaro. De rit gaat over de nieuwe snelweg door het platteland; je ziet zo iets van de Dominicaanse Republiek. Wij bieden de transfers aan in 10-persoons minibustaxies. De taxis hebben airco, zijn gelicenseerd en verzekerd.

Kijk aub op de prijslijst voor de transferkosten. De volledige betaling is in kontant bij aankomst in Bayahibe. Wij verlangen geen aanbetaling.

Wat gebeurt er als ik af moet zeggen?

Wij werken zonder aanbetaling, indien je afzegt kost het je niets. Indien je om een of andere niet kunt deelnemen aan een excursies, meld dit dan aub zo snel mogelijk aan ons. Een 'no show' in de ochtend kost ons veel geld.

Kan ik een prive tour boeken?

Voor groepen met meer dan 8 volwassenen kan een privetoer interessant zijn. Je bepaalt zelf de dagindeling en waar je heen gaat. Alles is mogelijk.... Informeer bij ons naar de charterprijzen. Speciaal voor groepen zoals bruiloftpartijen of bedrijfsgroepen hebben we de Saona Special: boottrip, snorkelen, Saona stranden, shopping, en plezier gecombineerd...... op aanvraag kan deze tour met catamaran gemaakt worden......

SeavisTours voor alle Punta Cana Excursies and Saona Eiland Excursies.

Tour Agent voor excursies vanuit Punta Cana, Bayahibe en de cruise port in La Romana.

Post Adres: 4 EladiaBayahibe-DominicusAltagracia23000Dominican Republic
Tel: +(1) 829 714 4947Also Check:

hurricane-icon