• Sinds 1999: Eco-Toeren
  • No 1 Tripadvisor
  • Nederlands Familie Bedrijf
  • Sociale Projecten


  • Geen Credit Card nodig!
  • Boek Nu, Betaal Later
  • Gemakkelijke voorwaarden

Contact Ingrid:

+1 829 714 4947

Reviews SeavisTours:

Follow Us:

Nieuws Details

Sinds 1999: 100.000+ tevreden klanten - No 1 Attractie op Tripadvisor - 100% Safety Record

Punta Cana Excursies & Tours

* Eco-Tours    * Geen Massa Toerisme    * Nederlandse Gidsen
* 40% goedkoper dan in het resort    * Boek Nu, Betaal Later
* Transfers vanuit alle resorts

Welke Punta Cana excursies zijn beschikbaar?

De excursies vermeld op deze page zijn beschikbaar voor gasten van de Punta Cana en Bavaro hotels. Het vertrekpunt van de meeste excursies is het visserdorpje Bayahibe, net zuid van Punta Cana. Voor gasten van de meeste resorts aan de Dominicaanse oostkust betekent dit een taxirit van +- 55 minuten tot 75 minuten (afhankelijk van de ligging van het hotel). Wij hebben een pick up (en wegbreng) service voor alle resorts in Punta Cana en Bavaro.

Excursies & Tours beschikbaar voor gasten uit Punta Cana / Bavaro:


Saona Crusoe VIP:


Onze meest geliefde tour (door Tripadvisor.com gekozen als de beste boottour in het gehele land). Deze bootexcursie combineert de geschiedenis, de natuur, cultuur en fun met de ongelofelijke natuurlijke schoonheid van de omgeving.

We nemen per dag slechts 26 mensen mee en we vermijden het massa toerisme. Voor meer informatie kijk op de Saona Crusoe VIP page.


Nature Complete Tour:


Deze excursie combineert de zee en de jungle (de filmset van Jurassic Park (1993)!). Het combineert natuur en cultuur, het combineert arm en rijk. Een perfecte combinatie wanneer je veel afwisseling zoekt. Eerste klas snorkelen, ontspannen en een beetje gluren bij de rijken.

Een bootcruise door een adembenemende jungle kloof .... En een bezoek aan de Tanama Jungle Ranch met de gehele Wonders of Nature Tour!!!.... Alles in een ... ideaal voor kinderen / tieners (geen "booze cruise").


Jungle Eco Tour:


Dit is een 'off the beaten path" tour voor gasten uit Punta Cana. Het National Park de Este bij Bayahibe is bekend vanwege de eilanden Saona, Catalina en Catalinita, maar het landgedeelte van het park is vrijwel onontdekt.

Deze excursie bevat een gemakkelijke hike door dicht, droog tropisch oerwoud, langs kalksteen formaties, in een sprookjeslandschap met vlinders en exotische vogels en met impossante grotten met ondergrondse rivieren. We zwemmen in een van de grotten!!

Gevolgd door een riviercruise door de ruige kloof van de Chavon Rivier. Deze vlotvaart op de rivier is een speciale belevenis.


Tanama Wonders of Nature Tour:


Als je op vakantie bent in Dominicus, Bayahibe of Punta Cana ... dan wil je dit niet missen .... Langs de oever van de Chavon rivier ligt een echt jungle paradijs: de Tanama Jungle Ranch..... een paradijs in de wildernis, waar bezoekers oog in oog komen met de mooiste vlinders, kolibries, levende tarantulas, Boa Constrictors, Iguanas en andere 'warm weer' liefhebbers.

De gehele excursie duurt +- 4 uur.... exclusief de reistijd vanuit Punta Cana (+- 60 minuten)... ideaal voor bezoekers van de Bayahibe/ Dominicus hotels, maar ook gasten van de Punta Cana / Bavaro hotels boeken de tour.

We bieden voldoende snacks om ook zonder een lunch niet hongerig weg te gaan en dit houdt de prijs laag... We hebben verschillende starttijden per dag.


Walvis Tour:


Tussen 15 Januari en 30 Maart wordt de baai van Samana bezocht door duizenden bultrug walvissen. Ze baren hun jongen en paren in de warmere wateren rondom de Dominicaanse Republiek. Deze excursie brengt je dicht bij deze fantastische zoogdieren.

Cisco, onze nederlandstalige gids, is speciaal opgeleid en zorgt voor een gebalanceerde trip. Op de heenweg gaat het door impossante bergketens en op de terugweg is er tijd voor shopping buiten de toeristengebieden.

Tip: Verblijf je in Punta Cana en wil je meerdere dagen duiken of op excursie in Bayahibe?

Check Villa Iguana in Bayahibe, het perfecte accommodatie alternatief in het kleine idylische vissersdorpje aan de zuidkust!

Je spaart de reistijd en de transferkosten waardoor het hotel eigenlijk voor niets is!

Hoe zijn de transfers vanuit je resort geregeld?

Wij hebben een pick up (en wegbreng) service voor alle resorts in Punta Cana en Bavaro. De rit gaat over de nieuwe snelweg door het platteland; je ziet zo iets van de Dominicaanse Republiek. Wij bieden de transfers aan in 10-persoons minibustaxies. De taxis hebben airco, zijn gelicenseerd en verzekerd.

Kijk aub op de prijslijst voor de transferkosten. De volledige betaling is in kontant bij aankomst in Bayahibe. Wij verlangen geen aanbetaling.

Wat gebeurt er als ik af moet zeggen?

Wij werken zonder aanbetaling, indien je afzegt kost het je niets. Indien je om een of andere niet kunt deelnemen aan een excursies, meld dit dan aub zo snel mogelijk aan ons. Een 'no show' in de ochtend kost ons veel geld.

Kan ik een prive tour boeken?

Voor groepen met meer dan 8 volwassenen kan een privetoer interessant zijn. Je bepaalt zelf de dagindeling en waar je heen gaat. Alles is mogelijk.... Informeer bij ons naar de charterprijzen. Speciaal voor groepen zoals bruiloftpartijen of bedrijfsgroepen hebben we de Saona Special: boottrip, snorkelen, Saona stranden, shopping, en plezier gecombineerd...... op aanvraag kan deze tour met catamaran gemaakt worden......

SeavisTours voor alle Punta Cana Excursies and Saona Eiland Excursies.

Tour Agent voor excursies vanuit Punta Cana, Bayahibe en de cruise port in La Romana.

Post Adres: 4 EladiaBayahibe-DominicusAltagracia23000Dominican Republic
Tel: +(1) 829 714 4947

Top Excursies:

saona vip tour
saona vip tour large
Saona Crusoe VIP:

 

Als u op zoek bent naar "die andere" excursie zonder de overvolle stranden, dan is de Saona Crusoe VIP iets voor u. Wij nemen u mee naar bezienswaardigheden, ver van de duizenden toeristen die de catamaran-stranden bevolken. Het gaat allemaal om de natuur en het eiland- en het "expeditiegevoel": een echt avontuur en een eerste klas ecotour. ....

* Gehele Dag
* Speedboot Excursie
* Kleine Groep
* Mangroves
* Mano Juan Village Tour
* Sea Turtle Sanctuary
* Canto de la Playa Snorkelen

Meer...
Catamaran Bayahibe
Nature Complete Tour
Nature Complete Tour:

 

Deze voldaagse excursie combineert de zee en de jungle. Een bezoek aan Catalina Island wordt gevolgd door een rivier cruise op de Rio Chavon en een bezoek aan de Tanama Jungle Ranch. 3 in 1! Check deze excursie... Nederlandstalige begeleiding......

* Gehele Dag
* Snorkelen / Strand Catalina Island
* Rio chavon Cruise
* Tanama Jungle Ranch
* Wonders of Nature Tour

Meer...
Jungle Eco Tour
Jungle Eco Tour large
Jungle Eco Tour:

 

Met deze excursie kun je de verschillende delen van het Nationale Park del Este beleven: de fauna en flora van de tropische jungle, de Chavon rivier en zwemmen in een ondergrondse rivier... heel bijzonder... Begeleid door ervaren gidsen en park rangers. Geen verkapte verkooptour, zoals zoveel "Safari's", maar een echte Jungle Tour.....

* Gehele Dag
* Jungle Hike
* River Chavon Cruise
* Jungle Farm
* Campo Padre Nuestro
* Locaal Juwelen Project
* Slangen & Tarantulas

Meer...
Whale Watching Punta Cana
Whale Watching Punta Cana large
Walvis tour:

 

Het observeren van walvissen in het wild is een opwindende ervaring. Wij bieden walvis bezichtigingstoeren aan: we sporen de dieren op en we kunnen ze van dichtbij observeren. We houden strikte richtlijnen aan tijdens onze observaties. Begeleid door Cisco en Kirsten, onze stergidsen....

* Gehele Dag
* Baai van Samana
* Kleine Groep
* Expeditie
* 100% score in 2014
* Prachtige rit door de bergen
* Het dorpje Miches

Meer...
(All Images: Tony Tosto)


Also Check:

hurricane-icon