Hot Nieuws

 


19 Apr 2015: Excursies a-La-Carte
Stel nu je eigen excursies samen: check onze page Excursies a-La-Carte hoe dit werkt.


15 Apr 2015: Meer Info beschikbaar
Op de site zie je nu oranje buttons met "Beschikbaarheid" en "Last Minute Deals", we hebben ons boekingssysteem gekoppeld aan onze site en de info is 'instant'.


30 Aug 2014: SeavisTours' Website upgraded
We hebben de hele technische backbone van onze site veranderd. De site is nu 100% mobile compatible. Voor 'mobile surfers': enjoy!


20 Aug 2014: SeavisTour Facebook Page No 1 Wereldwijd!!
Onze FB Page is op het moment no 1 van alle FB pages in de Travel/Leisure industry Wereldwijd. Outcompeting alle 'big guns' in onze industry :). De page is erg actief en geeft veel insider info over onze touren. Check de page hier.


03 Aug 2014: Even terug dat we de nieuws scroller geupdate hebben.
newsroom blog Maar we hebben veel nieuwe pages op onze site. Check de nieuwe Newsroom, Blog, Hurricane-Watch and FB-Pins. Wij hopen dat de toevoegingen bijdragen tot een betere browse ervaring!.


6 Feb 2014: Verkoopcontract via Arke stopt..
Per 15 Februari a.s. stopt de verkoop van onze excursies door de Arke representanten. Het prijsverschil van us$40 per persoon is niet meer te verantwoorden. Dus vanaf direct kun je alleen nog via deze website boeken, voor de online prijs die us$40 goedkoper is dan via Arke (vanuit Punta Cana zijn de excursies us$110, inclusief de transfers).