• Sinds 1999: Avontuurlijke Uitjes
  • No 1 Attractie Tripadvisor
  • Nederlands Familie Bedrijf
  • Eco-Tours - Sociale Projecten
  • 40% Goedkoper dan in Resort
  • Boek Nu, Betaal Later
  • Gemakkelijke voorwaardenReviews SeavisTours:

Follow Us:

Also Check:

hurricane-icon newsroom-icon

Nieuws Details

* Dagtochten  * Eco-Tours   * Geen Massa Toerisme   * Nederlands Bedrijf   * 40% goedkoper dan in het resort   * Boek Nu, Betaal Later


Saona Eiland Excursies, Bayahibe und Punta Cana Excursies

16 Jaar Ervaring - meer dan 100.000 Tevreden Gasten

SeavisTours is een onafhankelijke touroperator onder Nederlands management. Wij zijn gespecialiseerd in excursies vanuit Bayahibe en Punta Cana in de Dominicaanse Republiek. We komen oorspronkelijk uit Nederland, hebben lang in Zuidelijk Afrika gewoond en zijn nu neergestreken op dit prachtige eiland. Onze passie voor avontuur en mooie natuur komt terug in de excursies die we aanbieden. Kleine groepen, afgelegen stranden en unieke plekken -weg van het massatoerisme- met veel aandacht voor de natuur en de oorspronkelijke cultuur.

Nr 1 Tour Operator in Tripadvisor

En onze gasten delen onze passie. We zijn de meest gereviewde excursie-operator in de DR en zowel door Tripadvisor als door Holidaycheck uitgeroepen tot het beste excursiebedrijf in Punta Cana / Bayahibe. Check de meer dan 2000 onafhankelijke reviews op Tripadvisor.nl en Facebook.

Wij bieden alleen excursies aan die we zelf uitvoeren, geen wederverkoop van andermans excursies. Hiermee nemen we de volledige verantwoording en kunnen we een hoge kwaliteit handhaven.


Persoonijke Aandacht Gegarandeerd

We houden onze groepen klein zodat we veel persoonlijke aandacht kunnen garanderen. Alle excursies worden begeleid door onze Nederlandse gidsen. En de informatie op deze website is correct, volledig en eerlijk. We willen dat je een geinformeerde beslissing neemt.Zes Redenen om de Saona Crusoe VIP Excursie te boeken

(hover over de foto's)

Saona Eiland Excursies:

Onze meest populaire excursie is de Saona Crusoe VIP: een tocht per motorboot naar afgelegen plekken op Saona Island. Deze excursie is door TripAdvisor en HolidayCheck gekozen tot de beste excursie naar Saona. Een nieuwe excursie die we aanbieden is de Nature Complete Tour: deze excursie combineert de zee, de rivier en de jungle... Alles op een dag, dus 3 voor de prijs van 1. Check het menu boven aan deze pagina voor alle opties.

Land en Jungle Excursies:

En we vergeten ook het landgedeelte niet. Voor de natuurliefhebbers hebben we een echte Jungle Tour, met een hike door de jungle van het Parque Nacional del Este en een geweldige vlotvaart door de ruige kloof van de Chavon Rivier. Check de page.... Onze Tanama Jungle Ranch is echt iets bijzonders. We bieden een halfdaagse 'Wonders of Nature Tour' waar je oog in oog komt met het lokale natuurleven.... En de Tanama River Day is een ontspannende voldaagse excursie in, op en rond de Rio Chavon, gegarandeerd ver weg van het massatoerisme...


Korting op Excursie combinaties:

Veel mensen combineren een zee-excursie met een landexcursie. De meest gewilde combi is de Saona Crusoe VIP - Jungle Eco Tour. Kijk ook naar de Saona Crusoe VIP - Tanama River Day combi. Een dag naar het droomeiland: strand, snorkelen en zee en een dag in het Nationale Park of in de jungle: het (droge) regenwoud, de lokale dieren en de kleine dorpjes.... Je krijgt zo een compleet beeld van de DR. Indien je twee of meer excursies boekt, krijg je bovendien een korting van maar liefst 20%* op de tweede excursie!

* Geen dubbele kortingen op een excursie mogelijk en indien de eerste excursion reeds een korting heeft wordt het total discount verrekend.

Spectaculaire Kleuren
colors national park bayahibe

Punta Cana Excursies:

De meeste Nederlanders en Belgen verblijven in Punta Cana en Bavaro. Check onze Punta Cana Excursies. Wij verzorgen de transfers van uw hotel naar Bayahibe en terug in voorkomende gevallen.

Een echte Dominicaanse ervaring met gekwalificeerde gidsen:

Onze excursies zijn geen verkapte verkooptrips voor lokale producten, zoals zoveel excursies in dit land ... Wij proberen om je de echte Dominicaanse Republiek te laten ervaren. We vermijden de drukte en gaan met kleine groepen. Al onze excursies worden begeleid door een deskundige gids en natuurlijk spreken we Nederlands. En al even natuurlijk: we hebben een officiele licentie en zijn goed verzekerd.

Bespaar met Online boekingen:

Tot voor kort was het mogelijk om een aantal van onze excursies bij de Arke representanten boeken. Nu echter niet meer. Het prijsverschil van us$40 per persoon was niet meer te verantwoorden. Dus kun je alleen nog via deze website boeken, voor de online prijs die us$40 goedkoper is dan via Arke (vanuit Punta Cana zijn de excursies us$110, inclusief de transfers).


Voor meer Info en reserveringen:

Als u vragen heeft of als u wilt reserveren, gebruik dan het veilige info-formulier, stuur ons een email: of bel even: + (1) 829 714 4947.

SeavisTours voor alle Punta Cana Excursies and Saona Eiland Excursies:

Tour Agent voor excursies vanuit Punta Cana, Bayahibe en de cruise port in La Romana.

Post Adres: 4 EladiaBayahibe-DominicusAltagracia23000Dominican Republic
Tel: +(1) 829 714 4947

Testimonials: